onsdag den 6. juli 2011

Når man sådan kommer omkring og ser kirker og slotte er der mange steder man får tankerne ledt hen på patchwork, bl.a. dette gulv. I April måned da vi var på ferie i Paris nåede vi slet ikke at komme på Montmartre, så det skulle vi altså denne gang, så efter Loiredalen havde vi 2 overnatninger på en campingplads lidt syd for Paris. Her sidder vi på Montmartre og skal have frokost og Charlie var hjertelig velkommen til også at få sin egen stol der, sagde tjeneren.Her et billede ud over Paris fra Sacre Ceur kirken.

Vi var også inde at se Basilika St. Denis hvor de fleste Franske Konger og Dronninger er stedt til hvile, hvor mange af dem har fantastiske monumenter, det nåede vi nemlig heller ikke sidst. Her er gravmonumenter over Ludvig d 16 og Marie Antoinette, han fremstilles bedene og hun fremstilles lidt udfordrene synes jeg, den lille lilla blomst som ligger foran hende er en jeg plukkede og lagde foran.


Her er et billede fra en vinbonden Gerard vi besøgte flere gange først nogle få flasker vi skulle smage og senere for at købe med hjem til vinreolen.

Og til dig pia vil jeg da lige oplyse at dugen skam var med på alle vores ture og brugt når vi skulle spise frokost i det fri, undtagen lige på det forrige billede fordi det skrånede temmelig meget ned mod floden, så var det kun tæppet vi brugte. Her er det transportkassen på campletten der er i brug som bord, på vej fra en campingplads til en anden.


4 kommentarer:

Gitte sagde ...

Det ser godt nok ud til at du rigtig har hygget dig. Man kan blive helt misundelig. Min ferie starter fra fredag,så skal der slappes af

Berit sagde ...

Hold op hvor ser det hyggeligt ud. Og et fantastisk gulv, det bliver du da nødt til at sy.

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Ja, tænk hvor man kan finde inspiration af at gå og kikke ned ;-)). Det kommer jeg også til.

Birgits Puslerier sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud - og det kan nok være at den lille Charlie nyder det :o)