mandag den 4. juli 2011

Mere fra ferien

Efter Alsace kørte vi på tværs af Frankrig til Loiredalen, et fantastisk smukt område med masser af natur og fantastiske slotte, vi var inde at se nogle stykker af dem, vi boede 9 dage på den samme campingplads, et rigtig dejligt sted, hvor vi så kørte ud fra hvis vi skulle ud at se noget. Her er det største af slottene som hedder Chambord, godt man ikke var stuepige der, der er 440 værelser, 286 skorstene og der er i alt 77 trapper fordelt rundt på slottet, et fantastisk slot, Charlie måtte gerne komme med i parken så selve slottet så vi på skift, sådan var vi nødt til at gøre nogle steder, hvis det var for varmt til han kunne være i bilen.

Her er det smukkeste af slottene, som hedder Chenonceaux, det slot forærede Kong Henry II af Frankrig til sin elskerinde, det er bygget hen over floden Cher, et meget romantisk slot og meget smuk have også.

Der var fantastiske smukke blomsterdekorationer i alle rummene, alle ægte blomster og mange af dem var kæmpe store, det kan man ikke helt se på billederne.Her spiser vi frokost ved floden Beuvron, et meget smukt sted, til frokost købte i oftest en Baguette, noget lækkert pølse, ost eller andet, de har jo masser af lækre produkter i Frankrig, så fandt vi en grøftekant eller et andet smukt sted at spise på vores ture rundt.

8 kommentarer:

Marie sagde ...

Hvor er Charlie dog en køn hund! Hvordan går det med han synshandicap? Fungerer han normalt?

Pia sagde ...

Det er fint med dig Hanne, men hvor er din dug ?

Birgits Puslerier sagde ...

Hej Søs velkommen hjem. Flot tur i har været på har lige opdaget dine billeder.
Det har været en herlig oplevelse for Charlie og så med privat air condition. Jan er meget opfindsom :o)

Gitte sagde ...

Sikker nogle lækker billeder, vi har talt om at tage Frankrig næste år.
I år står den på Italien.

Hanne sagde ...

Hold da op nogen flotte slotte.
Godt vi ikke skal pudse vinduer der.
Kh hanne

2ne sagde ...

Takk for at du deler disse lekre bildene med oss.

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Sikke en skøn tur I må ha' haft. Selvom det var et super kursus i Hørning, havde jeg også valgt ferien :-). Tak for de mange fine fotos.

js sagde ...

Så dine fantastiske indkøb fra Prag. Skal selv til Prag senere på året. Kender du til nogle gode patchwork butikker du kan anbefale i Prag?