lørdag den 2. juli 2011

Hjemme igen

Så er jeg hjemme igen efter 3 ½ uges fantastisk ferie i Frankrig med campletten, det har været en skøn tur, vi har kørt 5.500 km og har fået set en masse og også slappet rigtig meget af, vi har haft Charlie med på turen og han har bare opført sig super godt, så han kan sagtens komme med en anden gang. Jeg har læst med hos alle jer som jeg plejer at læse blogge hos, men af en eller anden grund har jeg ikke kunnet lægge nye indlæg ind på min blog og heller ikke kunnet kommentere hos jer, men jeg kan da se der er sket noget hos jer alle og der er også blevet en masse fine ting færdige kan jeg se og et skønt weekendkursus på Hørning Kro er jeg jo også gået glip af. Vores første stop i Frankrig ( vi måtte have en enkelt overnatning i Tyskland på vejen ned, det tager jo noget længere tid når man har campletten på slæb ) var i skønne Alsace, vi boede i en lille by som hedder Eguisheim, en skøn lille by med meget gamle huse, her står Charlie og Jan han skal ind at smage på lidt af det lokale vin.

En dag kom denne flotte Stork spankulerende forbi vores camplet.byen vi boede i havde en del storkereder

Vi har stort set spist kage hver dag...ikke så godt ( jeg har endnu ikke haft mod til at bestige vægten ) men hold da op de laver lækre kager, disse var blandt favoritterne med creme og masser af chokoladestykkerher et billede fra Colmar en skøn gammel by, som vi besøgte flere gange.

Og den lille hund han har ikke lidt af varme på turen for farmand har da lavet aircondition til ham, i vores handskerum er der så man kan åbne for aircon., så man evt. kan holde madpakken eller vand kold, Jan havde købt noget flexslange og sat det på studsen til aircon. slangen lå så mellem forsæderne og blev sat op i Charlie`s transportkasse, så han har haft en behagelig temp under hele turen, uanset om solen bagte ned eller der var kanpt så varmt.4 kommentarer:

Pia sagde ...

Velkommen hjem.
Det lyder som en skønneste tur.
Vi har allesaammen haft on-off problemer med Blogger i et stykke tid, så hvor for skulle du gå fri :-)

Berit sagde ...

Det lyder som den skønneste tur. Og hvad gør man ikk for de kære dyr. Nu bliver det så snart vores tur til lidt ferie.

Hanne sagde ...

Velkommen hjem. Det ser ud til at I har haft en dejlig tur, og hvor er det skønt at I kunne ha Charlie med og så ovenikøbet "hundekurv med aircondition" - det er der ikke mange hunde der har.
Go´ søndag
KH hanne

Skjold sagde ...

Jeg kan høre, at det har været en god ferie. Sikke hyggelige steder I har været.