mandag den 13. december 2010

Skøn weekend

I denne weekend har jeg været i København sammen med min søster Eva ( hun bor i Sverige ) og vi var jo selvfølgelig i Tivoli et par gange endda, både om dagen og om aftenen og det er jo klart at der var smukkest om aftenen.Vi overnattede på Østerbro så det var jo dejligt tæt til alting. Strøgture blev det også til, vi var i Illum et par gange, der er jo altid skønt at komme, et enkelt julegave indkøb blev det jo også til der. Lørdag spiste vi frokost i Nyhavn og søndag ved Christianshavn Kanal. Vi smagte også på Gløg et par forskellige steder og fandt også vores favoritsted...uhmm
Ja, utroligt smukt er der jo med alle de smukke farver og lys.
Vi har haft en skøn weekend, bare os to, der er blevet snakket og grinet en hel del.Jeg var med tog frem og tilbage, Jan og Charlie hentede mig på Banegården, da vi kom hjem lå der et par pakker i en af stolene og den ene var Charlie vældig meget interesseret i, men der stod også det var til ham....så der må være noget der dufter godt for ham i den, han nåede endda af flå lidt af papiret i stykker. This weekend i have been in Copenhagen in Tivoli with my sister, so beautiful is was with all the colores and light.5 kommentarer:

Skjold sagde ...

Ja, det er nu altid herligt med en tur i København.
Godt med en tøseweekend engang imellem

Birgits Puslerier sagde ...

Flotte billeder fra Tivoli. Ha ha Charlie vil pakke pakker op! Det vil Bølle også her - Michelle kom og ville gemme Allans julegave her hos os, så havde hun gemt pakker til hundene nederst i posen - Bølle var alene hjemme opdagede posen med pakker og pakkede Allans gave op :o( fordi han jo sikkert kunne lugte hundeting) :o)

Hanne sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig tøse-tur

Anonym sagde ...

Godt med en dejlig tøsetur,jeg er selv lige kommet hjem fra tøsetur i dag og havde også en hyggelig tur.

Berit sagde ...

Ja, der er rigtig hyggeligt i tivoli, vi har også lige været der, og vi spiste hos den " skaldede kok" lige over for de røde hjerter. Super super god mad.