søndag den 5. december 2010

Endnu en travl weekend

Fredag skulle jeg til Julefrokost med mit arbejde, årets tema var Las Vegas så fredag nåede jeg 2 koncerter først med "Elvis" som optrådte til vores julefrokost, han var nu ikke så tosset endda og derefter måtte jeg smutte kl 19.30 for vi skulle i Musikhuset og høre Lis Sørensen og hun var jo fantastisk som altid, og derefter tilbage til firmafesten.
Lørdag kl 12 skulle vi til 2 gange fødselsdag i Hadsten, med frokost og eftermiddags chokolade, mor blev 30 og lille Emma 1 år, de har begge fødselsdag den 8. dec. Det var rigtig prinsessetema om eftermiddagen, kageslot og lagkage.

Her er lille Emma med hendes kage.


På vejen hjem lagde vi lige vejen forbi Hinnerup, for vi havde 2 med i bilen som aldrig har set den vildt julepyntede gade som er der.I dag har vi fået handlet lidt ind og været en tur på Kirkegården, der var godt nok meget sne.
Kl 18.30 skal vi have gæster til spisning og så er den weekend forbi. Again a very busy weekend, Christmas party, 2 times birthsday, visit on the cemetery and visitors this evening.
5 kommentarer:

Kari sagde ...

Hold da op, man bliver helt forpustet bare af at læse, hvad I har lavet.

Hanne sagde ...

Hold da op du har haft travlt.. pas nu på med ikke at blive stresset.

Berit sagde ...

Halleju ja en week-ende, dejligt at høre der stadig er liv i dig-:)

Birgits Puslerier sagde ...

Jeg tilslutter mig Berit's kommentar om at det er dejligt at se at du stadig er i live. Det var da en forfærdelig stresset weekend. I oplever da en masse. Kan se at du har været til Lis Sørensen koncert, ja hun er bare god. Erik er lige kommet hjem med biletter til Kim Larsen, vi skulle have været der 19 november men den blev aflyst på grund af hans operation. Nu skal vi i stedet i februar. Det vil jeg glæde mig meget til :o)

Anonym sagde ...

Det var noget af en week-end du har haft, håber du har nyd den