mandag den 15. november 2010

Travl Weekend

Vi har haft børnebørn i denne weekend, fra fredag aften til søndag eftermiddag, vi har hygget os rigtig meget.
Jeg havde købt noget Amerikansk morgenmad med hjem til ungerne, ringe med frugtsmag, de syntes det så sjovt ud med de mange farver, den store af ungerne hun syntes nu ikke det smagte så godt, men den lille han spiste 3 portioner, han syntes det var super. Lørdag var vi på himmelbjerget, det blæste rigtig meget, men smukt så der ud.

Der er lavet en lille Troldeskov der, hvor børn og voksne har lavet trolde af grene, mos o.a. som står rundt ved træstubbe og grene, der fandt Katrine en lille trold som hun syntes godt om.


Derefter kørte vi til Aqua i Silkeborg og så på Fisk og Oddere, den mindste fik lov at fodre Odderne med fisk, det syntes han var sjovt.
Så sluttede vi af på naturlegepladsen i Arden om søndagen, inden vi kørte op og afleverede dem til deres forældre igen. This weekend our grandchildren was here so we have hat a lot off fun with them, we have driven around and seen different places with them.
3 kommentarer:

Berit sagde ...

Så må I være godt trætte nu, efter sådan en dejlig week-end.

Birgits Puslerier sagde ...

Ser ud til at i har haft nogle dejlige dage.
Men det der morgenmad - uha :o) det minder mig om de halskæder vi kunne købe da vi var børn, dem som havde elastik tråd. Så kunne vi gå og gnave af dem mens vi havde dem på. De var så frygtelig kunstige i smagen :o(

Anonym sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig og travl week-end .