søndag den 28. november 2010

Snehygge weekend

Fredag skulle jeg til Odense og arbejde og der bor min Søster tilfældigvis, så vi bestemte at jeg skulle blive og overnatte, min svoger kom og hentede mig da jeg fik fri og så stod der lækker aftensmad klar da vi kom hjem, vi har rigtig hygget os og fået snakket en del også ;-) Jan skulle så have hentet mig lørdag, vi skulle så have spist til aften og derefter kørt hjem, men sikke et vejr det jo blev, så jeg tog toget hjem.Ja, nu forstår man jo bedre at Birgit kan få så meget patchwork lavet, se lige hvordan hænderne arbejder, Bølle bliver helt træt af bare at kigge på.


Vi var på besøg i en Outlet ikke så langt fra hvor de bor, med masser af stoffer, det blev til 6 m forskellige stoffer


Og 25 ½ m forskellige Kaffe Fasset stoffer, så kan der jo komme lidt på lageret, der er jo ikke mange stoffer i forvejen.Her er min skuffe kun med Kaffe Fasset stoffer, der er ved at være en del m efterhånden.

Vi havde jo også fået en del sne da jeg kom hjem og den lille hund er fuldtsændig vild med at lege i sneen.
I dag har jeg fået en lækker (stor ) æske chokolade fra Summerbird og en smuk buket blomster med 1 rød rose i, for vi har nemlig 1 års bryllupsdag i dag, så nu kan jeg glæde mig til at roserne bliver flere og flere som årene går ;-)
I have visit my sister this weekend, I have bourght a lot of fabric, specialy Kaffe Fasset wich is so full of wonderful colors and patterns.


6 kommentarer:

HEKSEN sagde ...

Øv hvor er jeg misundelig - smiler. Hvorfor ligger der ikke sådan en Outlet på Mors. Jeg vil også have flere Fasset stoffer. Dem kan man ikke få for mange af.

sjoko sagde ...

Nej hvor er du heldig. Det er bare nogen lækre stoffer du har fået fat i. Jeg skal snart en tur til Danmark, men kommer vist ikke lige forbi Odense desværre.......
Jeg glæder mig til at se Kaffe projekter på din blogg :O)

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Sådan en Outlet kunne jeg også godt bruge nær mig!
Tillykke med bryllupsdagen.

Hanne sagde ...

I har rigtigt nok hygget, og sikken en masse stof du har fået købt. Det er helt vildt alt det Kaffe Fassett stof du har fået samlet dig - det isolerer godt (smil)
Tillykke med bryllupsdagen.

Anonym sagde ...

Jeg skal love for, du har købt stof, godt du ikke besøger Birgit hver dag , du har jo masser af KAFFE Fasset stoffer, glæder mig til at se resultaterne

Berit sagde ...

Nej nej nej Hanne, hvad med stofferne fra USA. Kan du blive ved mad at have det:)Nå, man er ikke spor misundelig:)