torsdag den 1. december 2011

Tema fødselsdag

 I weekenden var vi nogle stykker som fejrede fødselsdag for pia   , Pia er jo vældig glad for at sy tasker, jeg ved ikke om hun selv har tal på hvor mange hun har syet men det er rigtig mange, da det jo er på mode med temaer bestemte jeg mig for at mit bidrag til hende skulle være over temaet...Tasker..., så jeg havde lavet et fødselsdagskort til hende i karton som har form som en taske.

En nålepude 

Et vægophæng med tasker som jeg har syet i forskellige faconer, i Pia`s yndlingsfarve lilla. 

Mit bidrag til eftermiddagskaffen/teen, småkager som jeg har lavet som håndtasker.  

 Til sidst et billede af Pia som har lavet en Hanne, mest til orientering for Maria  som ikke var med om søndagen. Det var en rigtig hyggelig weekend, med hygge, grin, syning og masser af lækkerier til mund og mave.

8 kommentarer:

Maria Harrits sagde ...

hahahahahahahaaaaa!!!!!

Camilla sagde ...

Sikke kreativ du har været. Pia er vel nok en heldig kartoffel. Jeg er vild med kagerne formet som små håndtasker. Fed idé ;-)

Birgits Puslerier sagde ...

De er godt nok seje de kager!

Marlene sagde ...

Sikke kreative ting du havde lavet over et godt tema.

Skjold sagde ...

Genialt med et tema. Og sikke nogle seje kager.

Pia sagde ...

Og jeg siger tusnd tak :-)

Helene Juul sagde ...

Der var virkelig STIL over din gave til Pia. Du er til ENHVER tid VELKOMMEN til min fødselsdag, hvis det der er standard ;-)
knus

Kari sagde ...

Jeg vil slutte mig til Helene. Hvis du kommer med så gennemført et tema, når du bliver inviteret, så skal jeg nok sige til når vi nærmer os juni måned. Hvor er det altså flot og rigtig sjovt.