mandag den 29. august 2011

Træf i Odense

Jeg har været på træf i weekenden, det har været enormt hyggeligt, vi var 7 som boede på B&B fra Fredag til Søndag, der hyggede vi os bl.a. med pakkespil lørdag aften, og sultede gjorde vi bestemt heller ikke, vi havde jo egen madmor med,   og det var anderledes lækkert end det vi fik serveret til frokost Lørdag i Congrescenteret.
 Her er de ting jeg fik købt: lim, tråd, stoffer, 3 mønstre, 1 bog, et lille sykit, 2 charm packs, en mini jelly roll, bånd til taskehanke, et kort, en rulleskærer, dobbelte knappenåle, en hjørne trimmer, et magisk spejl, en lille skæreplade, forsvindingspenne, det var vist det.
Det negative ved træffet er: Der er alt for småt til så mange mennesker og det var det samme sidst træffet var i Odense, alt for smalle gange mellem standene, nogle steder meget snavset,dårlige parkeringsforhold og maden lørdag til frokost var da et kapitel helt for sig selv :o(  det kan da ikke passe at Fyn ikke kan prestere steder der er bedre end Odense Congres center.

5 kommentarer:

Berit sagde ...

Det har du da gjort godt, Hanne.
Jeg er lidt spændt på hvad du skal bruge det magiske spejl til.

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Hej Hanne, huggeligt lige at hilse på dig, selvom det blev kort, man skal jo nå så meget, du har da rigtig fået købt lidt forskelligt ind.....

Gitte sagde ...

Hold da op du har snoldet. Det bliver spændende at se, hvad du får lavet af alt det. Jeg kunne slet ikke finde ud af at købe noget som helst, så jeg har ikke noget at vise frem

Pia Merete sagde ...

Hej Hanne

Hvad er det for en Kim McLean, du syr? Jeg har lige købt mønsteret til Roseville Album af Kim McLean og bestilt stof til den.

Marlene sagde ...

Det er fordi man ikke lejer den store sal, så havde der været masser af plads!!!

Mad kan de virkelig også lave, men det må være det foreningen bestiller og synes de vil have.

Sikke flotte ting du har købt.

Det var rigtig hyggeligt at møde dig og få en lille snak selvom der heller ikke var meget plads til det.

Kram Marlene