søndag den 29. maj 2011

Design Udfordringen

Mit færdige tæppe Design Udfordringen fra helene juul og der var sandelig meget udfordring i det, ikke alle stoffer var lige pæne og der skulle jo udtænkes en del til de forskellige blokke,det måler 156x186 så det er blevet et helt fint slumretæppe også til mig selv, kameraet yder ikke den lyserøde helt ret, ved ikke hvorfor da det er rigtigt på bagsiden, maskinsyet og frihåndsquiltet på maskine.

Kaffe Fasset fra Outlet i Langeskov til bagside som jo ikke var helt bred nok, lidt af resterne og det lyserøde som er brugt på forsiden

Quiltningen tæt på af midterstykket.Fra en af hjørneblokkeneEt af felterne hvor jeg har valgt Venskabsstjerner med quiltningen.


I går var jeg til Reception i helene juul `s nye butik, den er smadder hyggelig med de skrå vægge og masser af lys oppefra, her sidder hun med en kagemand som hun har fået af nogle af hendes kunder og uhmm den var god, masser af snolder og snask indeni.8 kommentarer:

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Wauh, godt gået at du er blevet færdig med din Design Udfordring. Mit ligger desværre lidt i dvale pt, men kommer forhåbentlig snart frem i lyset igen.
Mange hilsner
Anne-Mette med en HØJT snorkende Jassu liggende i kurven ved siden af....aahhh, mor sidder ved pc.

Berit sagde ...

Det ser bare godt ud, tillykke du er færdig. Så må jeg nok også hellere igang. Din blog kan jeg godt ligge kommentar ind på, for der skal jeg skirve kodeoredet med sammen. Mærkeligt er det.

Birgits Puslerier sagde ...

Fint tæppe du har fået lavet - du er jo helt flittig i øjeblikket :o )

Helene Juul sagde ...

Hej Hanne. Det ser godt ud med de sorte stolper på din DU2010, og flot at du allerede har en færdig quilt. Jeg kan også rigtig godt lide din bagside og lukkekanten af alle resterne. Jeg har været så fræk at låne billedet af mig og kagekonen. Tak for lækkerierne du og Jan gav mig i går. Knus

Pia sagde ...

Hvor er det blevet godt :-)
Og quiltningen er skøn.

Gitte sagde ...

Hold da op alle de tæpper du har fået færdig på det sidste. Det må have været noget af en udfordring, at få blokkene placeret. Flot ser det ud.

Hanne sagde ...

Hvor er det blevet flot. Sikken et kæmpe arbejde.
KH Hanne

Kari sagde ...

Din Design Udfordring er godt nok blevet flot. Det er den første jeg har set med stolper imellem blokkene. Det ser sørme godt ud.