onsdag den 3. juni 2009

Camping weekend

Udsigt til Ålekroen som ligger lige over for campingpladsen kl 6 om morgenen, Hjejlen sejler også forbi her, den har stoppested ved campingpladsen.
I Pinse weekenden var vi på camping ved Silkeborg med Jan`s kajakklub, og det var jo et helt fantastisk vejr, vi var ca 25 pers, vi kom fredag og hjem igen søndag, så griller vi sammen fredag aften og spiser morgenmad sammen i et fælles stort telt, dem som skal på kajaktur sejler afsted kl 10. der er jo et par stykker foruden mig med skavanker som bliver tilbage. Pinselørdag er der altid musik og dans på campingpladsen det er meget hyggeligt, lørdag aften hygger vi os igen med grill og lidt rødvin ;-) så sejler de igen ud søndag morgen efter morgenmaden, så pakker vi sammen og kører hver til sidst.

Lørdag morgen vågnede jeg ved at en hund gøede kl 3.30 dem som havde hunden lå i telt ikke så langt fra os, så der var en masse telte der blev lynet op på det tidspunkt, alle faldt i søvn igen...undtagen mig...så jeg gik en dejlig morgentur kl 6, alt var meget fredfyldt og ikke en krumning på vandet.

Søndag morgen vågnede jeg kl. 4.30 ved at fuglene begyndte at synge, det er jo en dejlig lyd at vågne op til, måske der var en enkelt krage med en hjerneskade..det lød i hvertfald sådan ;-)

når man ligger i telt lyder det jo nærmest som om de sidder direkte ovenpå teltdugen, men jeg faldt i søvn igen.

Det er en fast tur vi har hvert år, de sidste 4 år har der været godt vejr i pinsen, det er jo dejligt når man skal sove i telt, så ved vi også altid hvad vi skal lave i Pinsen.
Her sejler et par stykker afsted.


Ænder kan også stå på tæer..... Der var et andepar som hele tiden var klar til at tigge, hver gang de kunne se vi skulle have mad, så vi var temmelig omsværmet af dem, hvis vi forsøgte at lade som om vi ikke så dem, skulle de nok skræppe op, især hunnen gjorde sig til for at få lidt mad. We`ve been camping this weekend, it has been a fantastic weather to sleep in a tent, we have been 25 people on kayak weekend. HH1 kommentar:

"HANNES" sagde ...

hej

Sikke nogel flotte billeder fra Silkeborg. Det er en dejlig og flot by.
Hilsen Hanne