fredag den 31. december 2010

Godt Nytår

Jeg har som lene også givet mig selv en julegave, Dear Jane tæppet er jo fantastisk smukt og nu har jeg jo masser af Repro stoffer fra min tur til USA, så måske skal det være i det kommende år den skal startes på.
Et foto af den lille hund fra juleaften, der var flere gaver der stod hans navn på og hver gang vi nævnte om Charlie skulle have en gave, så var han straks klar til at få pakket op.

En anden har her Juleaften indtaget hans kurv, det er han jo ikke vant til.


Og Irsk kaffe er han med på, i hverfald flødeskummet dertil, det var noget han syntes om. Vi har haft en travl jul, med gæster d. 18 Dec, Juleaften, 1 juledag, 2 juledag og skal også have gæster her nytårsaften så i år er det hele faldt hos os, og på arb. har jeg også været mellem Jul og Nytår, så det har ikke været kedeligt.
Jeg vil ønske alle som følger min blog en rigtig hyggelig Nytårs aften og et godt og lykkebringende Nytår.
Happy New Year to everybody.4 kommentarer:

Berit sagde ...

Forkælet hund. Måske vi skal kigge på Dear Jane sammen, jeg har linealerne. Godt nytår til jer.

Marianne sagde ...

hvilken forkælet lille hund :)
- glæder mig til at se mere til "hende" Jane :)
kh♥ og rigtig godt nytår

Helene Juul sagde ...

Som jeg fortalte dig, så er "Dear Jane" en bog, som bliver revet væk, hvor gang jeg får en sending hjem ... og det må man jo sige er meget godt klaret, når den efterhånden har 12 år på bagen! Dear Jane er en af de quilts, som jeg (indtil videre) hårdnakket har nægtet at give efter for ... selvom bogen næsten hænger i laser. Jeg har dog syet nogle af favoritterne op (i noget større skala) til forskellige projekter. God fornøjelse!

Kari sagde ...

Godt nytår. Jeg havde også ønsket mig den bog, men den lå desværre ikke under mit juletræ. Der var til gengæld en kuvert med penge i, så mon ikke jeg skulle tage forbi Helene i starten af det nye år.