søndag den 19. december 2010

Endnu en hyggelig weekend

Fredag fik jeg fri fra job kl 11 og min datter kom og hentede mig, vi skulle have en rigtig hyggelig julehyggetur sammen, vi spiste frokost og fik også handlet lidt julegaver, bag i min bil havde jeg en stor kasse med alle julegaverne til dem som hun skulle have med hjem, men det glemte vi sørme, så hun kørte mod Nordjylland ved afstenstide uden gaver, vi skal nemlig ikke holde jul sammen i år, vi ses ikke før 1. juledag, de har så lige været forbi her i eftermiddag til æbleskiver og fået gaverne med hjem, de var på besøg ikke så langt herfra. Lørdag havde vi den årlige julefrokost med 2 hold venner, altid den sidste lørdag inden jul, hver på laver sådan ca 2 retter mad og så går det på skift hvor det holdes, i år var det vores tur, så de sidste gæster gik kl 3.30 så man er lidt træt i dag. Bordpynten jeg lavede var inspireret af Marianne fra patchwork-blomsten hun havde lavet sådan nogle søde hjerter af Tranebær, så jeg lavede små kranse med røde sløjfer i og brugte et gammelt messingfad som jeg engang har købt i Sverige for 75 kr.
Lene lenesquilt viste for et par dage siden hendes Jesusbarn og de andre, her er min Julekrybbe fra Medusa, jeg har købt lidt hvert år, de seneste år og i år var det selve krybben, nu mangler jeg kun hyrderne, men det bliver så næste år.

Her er min yndlingsfigur en af de Hellige Tre Konger, ikke særlig køn men yderst charmerende.


Charlie var også klar til at tage imod julegæster.


6 kommentarer:

Skjold sagde ...

Dejligt med sådan en hyggeweekend.
Godt, at hun glemte pakkerne og måtte komme igen.
Og selv Charlie er i julestemning

Berit sagde ...

Så har I rgitig hygget, det er dejligt. Sød juledekoration dum lige lavede.

Hanne sagde ...

Hvor ser Charlie sød ud. Det var nok ikke blevet særligt populært hos børnebørnene hvis de ikke fik pakker. så det var godt de skulle på besøg ikke så langt fra jer.

Birgits Puslerier sagde ...

Åh Charlie er bare skøn med juletørklæde :o) dit fad med tranebær, lys og gran er noget så kønt :o)

Kari sagde ...

Altså den hund, den er slet ikke til at stå for.
Det var da heldigt at i glemte gaverne, så var der jo endnu en chance for at hygge jer.

Anonym sagde ...

Det lyder til at være en hyggelig week-end du har haft og skøn ser Charlie ud.