lørdag den 24. april 2010

SÅ HAR SAMLEREN VÆRET PÅ SPIL IGEN....

Jeg havde jo ellers bestemt at jeg skulle holde lidt igen med indkøb af stoffer til efterårret..men men...I onsdags købte jeg en balipop, 3 m stof til bagside på et tæppe og en magnetholder til knappenåle. I går var jeg i City Vest hvor jeg skulle hente nogle billetter og kiggede lige ind i sy og strik forretningen..hun havde en Jelly Roll og en Layer Cake tilbage som hun solgte for 200 kr pr stk, så dem blev jeg altså nødt til at købe...jeg ved bare ikke lige hvad de skal bruges til, men det kommer nok på et eller andet tidspunkt.

I sidste uge var jeg på besøg hos Maria allmomasquilt og se hendes dejlige store syrum...og tænk jeg fik lov til at se Harmoni Bom karmaquilt tæppet syet sammen og hold da op hvor er det blevet flot...jeg skal jo selv i gang med det senere på årret, så jer som er i gang med det eller har planer om det...GLÆD JER det er bare super flot.

I have again bought some new fabric, this time 1 bali pop, 1 layer cake, 1 jelly roll and 3 meters of fabric to the back of a blanket, do not now yet what to use it for, so now it comes in stash.

4 kommentarer:

Birgits Puslerier sagde ...

Jamen Søs dog - der bliuver da vel ikke krig? du hamstrer jo - godt man ikke har det sådan :o) :o)

Jette sagde ...

Uha - jeg kender godt det der med at man lover sig selv ikke at købe mere, men så bliver man alligevel fristet når man ser alle de dejlige ting og sager ;o)

Berit sagde ...

Det er da noget værre noget med den samler, hun er tit på rundt i forskellige blogge.

Kari sagde ...

Jeg er sikker på at du nok skal finde noget at bruge det til. Til den pris, kan man da ikke lade være.