tirsdag den 20. april 2010

I WEEKENDEN

I weekenden var vi i Kbh, for længe siden havde vi aftalt et besøg hos nogle af vores venner som bor lidt uden for Kbh, fra lørdag til søndag...jeg tog en ekstra fridag fredag og vi kørte så derover kl 7.30 og var inde på Amalienborg og se hele familien, der var godt nok mange mennesker, derefter var vi i Nyhavn og spise frokost, den første nat boede vi på Hotel, vi fandt et lækkert sted centralt i midtbyen. Om aftenen var vi i Tivoli, det havde jo lige åbnet dagen før, der så som sædvanlig fint ud.


Næste dag skulle vi mødes med vores venner kl 10, så skulle vi se Frederik d 8. Palæ, det var der også en del andre som havde bestemt de ville, så køen var lang, vi stod i kø 1 time og 5 min, det var uhyre interessant at se, det kan anbefales og var ventetiden værd. Efter Palæet var vi på Amalienborg museet og se særudstillingen om dronningen og der var mange af hendes fine kjoler også, så spiste vi frokost ude i byen.
På museet købte vi en af Prins Henriks vine, nu havde vi jo været meget kongelige i et par dage, så selvfølgelig skulle vi da have kongelig vin til aftensmaden, den smagte godt ( jeg har smagt den for en del år siden der var det noget surt sprøjt ) så der er sket væsentlige forbedringer på området. Søndag kørte vi hjem igen.

Jeg var også lige forbi Speich i Lyngby, for at finde en quilteskabelon og selvfølgelig kom der også et par andre ting med, 6 forskellige rødlige Kaffe Fasset stoffer og en lille rulle med Moda stoffer.
This weekend we where in Copenhagen, our Queen had birthsday so there where a lot off people there.
I bourght some new fabric and a templete for quilting.
3 kommentarer:

Hanne sagde ...

Det er en dejlig butik ....Speich design.
Min ældste datter har boet i Lyngby og så var der jo en god anledning til at besøge butikken, når jeg besøgte hende...

Berit sagde ...

I har da haft en rigtigdejlig week-end, og mange oplevelser. O fine stoffer.

"HANNES" sagde ...

hej

Vi har også været over og se deres lejlighed, men stod kun i kø 45 minutter - men det var det hele værd.