fredag den 31. oktober 2014

Glas og varme

 Jeg købte nogle franske tøjklemmer da vi var på ferie der, der er blevet viklet forskellige bånd omkring og de er blevet lagt i et stort glas, så har jeg bedre overblik over hvilke farver bånd jeg har
 mit håndsynings tråd er også i et glas og de pynter jo også med alle de farver
inden vi kørte på ferie viste min søster i Odense mig disse, når man nu har sådan en tosset nakke som jeg har så kan det godt være temmelig anstrengende at køre så langt i bil, men disse er super gode, de giver varme til nakken og holder varmen i 8 timer, købt på apoteket lidt halvpebrede i pris men alle pengene værd, de kan varmt anbefales til lange køreture eller mange timer ved symaskinen.
Så tusind tak søster for det gode råd og prøve eksemplaret, jeg har allerede købt flere pakker på apoteket og også brugt af dem ved symaskinen.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Sikke god ide med de glas, så man kan se hvad man har. Men jeg må da hellere prøve den dims til nakken, den vil være god til når man sidder ved symaskinen.

Helene Juul sagde ...

Sikke da nogle nydelige glas Hanne!

Kari sagde ...

Glas med lækkert indhold er altid dejligt.
Har godt set reklamer for "varmen" men har aldrig prøvet dem.

Gitte sagde ...

Det ser da tjekket ud Hanne

Birgits Puslerier sagde ...

En fantastisk opfindelse til os med nakke problemer. Især hvis man skal køre langt, eller som du siger ved symaskinen. Fine glas :)