torsdag den 6. december 2012

Lidt julerier

 Nisserne på disse krusbrikker har jeg fundet i en af de nisse malebøger jeg købte sidste år, de skal bruges til når vi hygger med et glas gløgg her i Dec.
Jeg har ligget underdrejet en uges tid, med bihulebetændelse, feber m.m., har været på pinicilin i 10 dage og det har maven ikke rigtig kunnet tåle, så jeg synes jeg har været igennem en lidt træls periode, og forkølelsen vil ikke rigtig slippe taget i mig.
 Tirsdag lavede jeg mine julenisser til udendørs brug, jeg havde brugt tørrede tranebær til øjne og en tørret chili til næse, da jeg kom hjem onsdag havde en solsort spist øjnene på nisserne, ( de har ellers foder i haven ) så en tur op på bryggersbordet og få  malet nye øjne med tusch, da jeg kom hjem i dag, så nisserne sådan ud og hvor er chili næsen?.., den ligger ikke nogen steder på fliserne eller i græsset, så hvis en stakkels solsort har spist chilien må den bestemt have ondt i maven nu....i morgen må nisserne have nye ansigter af løg tror jeg

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

Hvor er de bare super flotte de nisser. Ja alle sammen, men jeg kan nu bedst lide de udendørs. Ja en chilinæse kan jo være fristende for selv den bedste haha:)

Jette sagde ...

Supersøde nisser - god ide at finde mønstre i malebøger ;o)

Inge (Kludenyt.dk) sagde ...

Ja der kan man bare se, fuglene er ikke bange for at gå i pynten, for hvor var de søde.... God jul til dig og dine.....Kram

Hanne sagde ...

De er da ikke kræsne jeres fugle.. ti hi
Men en rigtig sød ide.
kh hanne