søndag den 1. april 2012

Jeg nåede det.

 
Jeg nåede det lige, at komme på udsalg hos http://helenejuuldesign.blogspot.com/
 fredag, vi skulle ud og spise med nogle venner fredag og til koncert med Anne Dorte Michelsen, så der var ikke meget tid at give af, jeg stod i kø sammen med de andre PW damer og da hun åbnede fandt jeg hurtigt det jeg skulle bruge, stofferne herover skal indgå i endnu et hemmligt projekt
Endnu 1 m af dette fantastiske Kaffe stof, jeg har i forvejen noget af det på lageret, men tænk om det pludselig var udsolgt ;0)  en bolt-end i lyslilla som måske skal indgå i det hemmlige projekt som mit forrige indlæg handler om og et stykke stof som er fra samme serie som de andre jeg bruger i mit http://stitch-a-long.blogspot.com/ tæppe.

i går var vi til fødselsdag hos mit ældste barnebarn, hun blev 10 år i tirsdags, jeg havde lovet at medbringe lagkage, så jeg lavede den samme som vi fik i tirsdags da vi fejrede 30 års fødselsdag her.

denne kæmpe buket fik jeg i tirsdags af en af gæsterne til fødselsdagen, det er da en buket der kan ses, men tulipanerne er stadig smukke selv om de er helt sprunget ud nu.

4 kommentarer:

Berit sagde ...

Jeg nåede det ikke, piv piv-:) men dine indkøb ser gode ud.

Camilla sagde ...

Heldigt at du lige nåede det. Ville ønske jeg boede tættere på. Lækker lagkage til en 10 årig. Det bliver spændende at følge dine hemmelige projekter. God søndag til dig.

Marianne sagde ...

lækre indkøb
lækker lagkage
lækre tulip's
knus♥

Gitte sagde ...

Det var da godt du nåede det. Jeg er spændt på at se, hvad de hemmelige projekt bliver til