tirsdag den 9. august 2011

Min første gang.

Dette er mit første forsøg med at lave en blød syboks, jeg må da også snart være en af de eneste i DK som ikke har lavet sådan en,  det gik rimelig nemt efte Maria `s flotte anvisning.
 og en blev hurtigt til tre, jeg kan godt forstå hvorfor de har været så populære at lave.
 Nu skal det være, jeg skal i gang med Flower Basket Medallion af Kim McLean, nu har jeg kigget på den meget længe og er blevet mere og mere vild med den, jeg har sendt bud efter 5 forskellige små stykker til baggrund, for jeg ved ikke helt hvilken jeg skal vælge, 3 forskellige i Aboriginal Dot har jeg valgt eller 2 forskellige med spots, det må jeg så tage stilling til når jeg sidder med stofferne i hånden. I går skulle jeg hente min Hope bom hos helene juul og købte så mønsteret med hjem, så jeg kan se hvad jeg ellers skal bruge af stof, det bliver et stort arbejde med forhåbentligt også spændende. Det blev til et par hyggelige timer hos Helene og ha ha...jeg glemet at få min Hope Bom med hjem.
Her er mit udvalg af Kaffe Fasset stoffer, samlet over længere tid, så her skulle da være en god start.

9 kommentarer:

Hanne sagde ...

Ja, jeg tror faktisk også at du er ved at være den eneste der ikke havde lavet en sy-box- ha ha
Men jeg skal da lige love for at de er blevet fine og er du da vild et tæppe du skal igang med. Så stort et arbejde tør jeg ikke at gå igang med, jeg er bange for at jeg aldrig bliver færdig.
kh hanne

Marlene sagde ...

Jeg elsker bare de sybokse, man kan blive helt afhængig af dem. De er hyggelige at sy og super anvendelige.

Sikke et stort og flot arbejde du skal igang med. Glæder mig til at følge det.

Kram Marlene

Gitte Møldrup sagde ...

Pas på med de bokse...man kan blive lidt afhængig f at sy dem, og familie og venner af at modtage dem. De er gode til mange ting.
Må sige at du har været god til at samle stof til det kommende projekt, det ser lovende ud.

Maria Harrits sagde ...

Godt at se, at du også er smittet med "sy-boks-viruset" nu. Det er sådan en skøn lille ting at sy. Og så skal du også med på KM dillen - det ser lækkert ud!

Lene Ravn sagde ...

Så er jeg måske den eneste i DK,som ikke har en, men syr jo heller ikke på maskine.
Sikke et stort projekt du skal i gang med.

Gitte sagde ...

Flot stof til syboksene, så behøver man ikke gøre mere ud af det. Selvom jeg nu har prøvet et par gange, bander jeg stadig over endestykkerne, når de skal syes på.

Berit sagde ...

Så er der jo en anledning til atkomme igen. HI HI!!!
Det er sjovt at lave de Kim Maclearn mønstre. Så held og lykke.

Rent Bord sagde ...

Det er et meget stort og smukt projekt du skal i gang med, glæder mig til at følge det. jeg er desværre ikke nået der til endnu, hvor jeg tør give mig i kast med så store værker.
Skønne stoffer du har samlet.

Kh Dorthe

Helene Juul sagde ...

Jo Hanne ... jeg ville mene at du har en god start til dit Kim McLean mønster, selvom der går RIGTIG MANGE stoffer til. Spændt på at se, hvad du vælger til baggrund.