mandag den 9. maj 2011

Sandwich

Jeg vil lige vise hvordan jeg plejer at gøre når jeg skal have sandwich`et et tæppe, så jeg ikke får fibersprængninger som visse andre gør Berit , jeg kravler nemlig ikke rundt på gulvet ;o)
Jeg har sprættet nogle sorte skraldesække op og tapet dem sammen, sætter 2 ekstra plader i spisebordet, skraldesækkene ligger jeg nederst på bordet, så min bagside, vattet og toppen, så kan jeg skubbe rundt med det hele, til det ligger præcist som jeg vil have det, desuden hjælper sækkene med at der ikke kommer lim på bordet når jeg sprayer.

Her er mine Mors Dags gaver, det er jo altid dejligt at få.5 kommentarer:

Hanne sagde ...

Det var da en smart måde at gøre det på, og så er man jo også fri for fibersprængninger visse steder..
Vedr min marmelade - rabarber og hindbær. Jeg (og andre i fam.) synes det er rigtigt godt - det er frisk i smagen, så det kan du godt prøve at lave.
Fortsat god dag
KH hanne

Gitte sagde ...

Det var smart med poserne, men mit bord er slet ikke stort nok, så det er ned på knæene, eller også kan jeg finde på at gå "ud i byen" og finde et bord med passende størrelse. Du er da heldig sådan at få blomster til mors dag. Jeg fik øreringe af min store datter, som hun selv havde lavet.

ane sagde ...

Super god ide Ane

Birgits Puslerier sagde ...

Flotte blomster du har fået! God ide med sækkene, du er en rigtig''opfinder'' :o)

Anonym sagde ...

Hej,
Jeg har også haft problemet med at ligge på gulvet i timevis og få ondt i alle leder og kanter. Da jeg for et par måneder siden satte mig for, at lærer og frihåndsquilte, (hvilket jeg bestemt ikke har lært endnu) faldt jeg over denne video på youtube http://www.youtube.com/watch?v=39I5A3iyCtw Hun hænger simpelthen det hele op på væggen. Jeg har afprøvet metoden nede i kælderen og det er let og hurtigt :-)
Jeg kommer aldrig til at ligge på gulvet igen.
Hilsner Annie