mandag den 11. april 2011

En lille hilsen

Her kommer lige en lille hilsen fra et Forårsgrønt Paris, her er skønt 23-25 g har der været de sidste dage, i morgen skulle det blive lidt køligere, men det gør nu ikke noget, der er temmlig varmt i solen og med den vinter vi har haft er det jo et lidt brat skifte. Vi får travet temmelig meget ( jeg tror jeg er født med for korte sener i mine ben, sådan føles det ;o) så vi går ret tidligt i seng, kl er nu 22.10 og nu er det sengetid, i morgen går turen til Versilles og jeg har slet ikke været i nogen patchworkbutikker endnu.Her frokost i det grønne

Grønne blade, blomstrende træer, kastanier i blomst og tænk det kan vi glæde os til hjemme om ganske kort tid også. Jeg elsker foråret, det er min årstid.

7 kommentarer:

Gitte sagde ...

Det ser godt ud. Håber du nyder din ferie

Skjold sagde ...

Det ser dejligt ud dernede.
Nu må du have en rigtig god ferie.

Berit sagde ...

Uha!! vi har noget at glæde os til. Fortsat god tur.

HEKSEN sagde ...

Du MÅ en tur til Montmartre. Der er så mange FANTASTISKE butikker med stof osv. En hel butik fuld af knapper f.eks. Fortsat god ferie.

Birgits Puslerier sagde ...

Hej Søs
Der kunne jeg ikke tænke mig at være - der ser ikke rart ud :o) Flotte billeder du har taget. Du har ikke været i patchworkbutikker nej nej vi kender dig - kan du skrive det samme i overmorgen? Hyg dig og hils.

Marianne sagde ...

tak for hilsenen:)
super dejlige forårsbilleder... håber i nyder ferien.. med for korte gå-sener hihi... og forhåbentlig tid til patchworkbutikker....
kh♥

Kari sagde ...

Uf - det ser slet ikke spor rart ud. Godt jeg ikke er nød til at spise i det fri. ha-ha
Fortsat god tur. Håber sørme du finder nogle patchwork butikker.