søndag den 21. november 2010

Weekendhygge

Lørdag formiddag var jeg hos Helene Juul og se Pia demonstere Dresden Platte syet på maskine, det var bestemt en nem måde at lave det på. Her er det Pia og Inger som får sig et lille grin midt i undervisningen.
Her er lidt af de muligheder som Pia viste.

Ja, jeg måtte jo selvfølgelig have et linealsæt med mig hjem, så jeg på et tidspunkt også kan få afprøvet det, der er også en lille rund lineal med som bl.a. kan bruges til midtervirklen og til at lave rundinger med.


Lørdag aften skulle Jan og jeg til Julefrokost, hvor vi alle skulle medbringe en ret, her er så mit bidrag, jeg havde lavet Stegte Sild i Eddike og Elmer Sild.Søndag stod den på hyggedag med Grønløkkepigerne, det var som sædvanlig en hyggelig dag, men tænk der var slet ikke nogen som havde chokolade eller andet slik med, det var jo noget skidt da jeg hen på eftermiddagen gik sukkerkold ;-( Det er vist også første gang at der slet ikke er nogen af os som har noget guf med.


Mens jeg havde været væk sad Jan og arbejdede ved pc`en og imens havde Charlie haft travlt med at se hvordan den ene af hans hundekurve så ud invendig, han havde rigtig hygget sig med det fine grønne fyldevat som er indeni, nu kan jeg jo overveje om jeg skal gemme det, det kunne sagtens bruges til at fylde nålepuder eller nisser ud med.7 kommentarer:

Maria Harrits sagde ...

Sikke da en herlig week-end du har haft dig - i patchworkens tegn!

Berit sagde ...

Skøn week-end, både for dig, Jan og ikke mindst Charlie:)

Marianne sagde ...

uh for en dejlig weekend du og familien har haft .....
kh
ps glæder mig til at se linialen frembringer :)

Hanne sagde ...

Hvor blir jeg glad, når jeg læser at andre end min hund kan være lidt "uartig".
Det ser ud til at du har haft en dejlig weekend, og de sild der... de ser goé ud. Jeg ælllsker sild.

Marie sagde ...

Det er jo ikke til at skælde ud på sådan en sød hund! Vores cavalier gennemgnaskede også din flotte, bløde kurv ala den I har (havde) så nu har hun den hårde plast-model fra Harald Nyborg - foret med hundetæpper og håndklæder. Der kan hun rigtig mule rundt og kurven kan ikke ødelægges.

Anonym sagde ...

Skøn week-end du har haft og det må man sige charlie også har.

Birgits Puslerier sagde ...

Hvor ser der hyggeligt ud i Helene Juul's butik, kunne være man skulle lægge sin vej der forbi i det nye år :o)Sildene ser også gode ud, mener at huske at jeg har smagt dine Elmer sild? Derimod ser Charlie's hundepude ikke så godt ud :o(