onsdag den 9. juni 2010

Sørgeligt og glædeligt

Et af yndlings stederne at sove, så vi håber snart på godt vejr igen, så hængekøjen kan komme frem igen.
Vores lille nye hund Charlie er født med Grå Stær, vi havde mistanke om at noget var galt med hans syn, der har været talrige episoder som kun kunne forklares med nedsat syn, først har han været til 2 undersøgelser hos vores almindelige dyrlæge og han kom også frem til at Charlie har stærkt nedsat syn, så i går var han til undersøgelse hos en øjenspecialist og han kunne så fortælle at Charlie har Grå Stær og han vil blive helt blind i løbet af 1 måned eller 2, men det glædelige er at han kan blive opreret for det, det koster 17.000 kr at få skrabet hans øjne indvendig og få nye linser lagt ind, der er 80 % chance for at han får synet tilbage, og skulle det ene øje mislykkes så er der også 80 % chance på det andet, så bare det han kan komme til at se normalt med det ene øje er jo bedre end at være helt blind, vi har fået de 7.000 kr tilbage fra forhandleren som vi har givet for ham, så med de sidste 10.000 og det vi selvfølgelig kommer til at betale ekstra for dyrlægeregninger og medicin er givet godt ud, det varer så lige 3 mdr inden han kan opreres for han er for lille og skal lige vokse lidt mere, der findes heller ikke linser som er så små, han er jo blevet hele familiens lille baby og det ville være så svært at undvære ham, jeggrædt øjenene ud af hovedet det sidste døgn, her til morgen traf vi den endelige belsutning og kontaktede dyrlægen for en operation, han er sådan en lille klog og dygtig lille hund som har skærpet sine andre sanser for at kompencere for det manglende syn, i morgen har vi haft ham i 3 uger, han kan sidde og give pote når man ber om det, og siger jeg til ham skal mor have et kys...så får man nogle ordentlige slik i hovedet, og en masse andre ting kan han også forstå, hvis man siger han er dygtig sætter han sig straks og forventer en godbid,vi må så bane vejen for ham fra han bliver blind til han kan blive opereret, men det gør vi gerne.

5 kommentarer:

Skjold sagde ...

Det er godt nok synd. Tænk sådan en lille vovse. Hvor må det være svært.
Jeg kan godt forstå, at I ikke kan holde tanken om at undvære ham ud.
Godt, at de er så dygtige at de kan operere.

Berit sagde ...

Hold da op en omgang, men jeg kan godt forstå jeres plan, de er jo uundværlige når de først træder ind over dørtrinnet. Held og lykke med det hele

Kari sagde ...

Nej hvor er det synd for den lille fyr. Jeg kan sagtens forstå jeres beslutning. Jeg ville selv have gjort det samme. Held og lykke med det hele.

Jette sagde ...

Stakkels lille pus - godt at I har mulighed for at få ham opereret. Man kommer jo hurtigt til at holde af sådan en dejlig hund. Held og lykke med det hele ;o)

lone sagde ...

Nåå lille hunni - godt det var jer han kom til så han bliver opereret.

Mange hilsner

Lone