torsdag den 31. december 2009

GODT NYTÅR

Nu vil jeg lige skrive lidt om det jeg har gået og syslet med, det er jo ikke blevet til det helt store med at sy patchwork på det sidste. Vi blev jo gift d 28/11 en dejlig dag var det for os. Det skulle holdes lidt i den lilla farveskala, jeg syede 30 små hjerter i Broderie anglaise som så hvert fik et lille hul med hulmaskinen, de er lavet med fast to fuse, de skulle bruges til bordpynt.

Så måtte jeg selv i gang med at sy duge og servietter, jeg ville have hvidt stof med et lilla skær, det kunne jeg ikke få færdigsyet, så jeg måtte selv i gang, jeg købte mig en ny trykfod som folder stoffet selv mens man syr, så der blev lige lavet 10 m dug og 30 servietter.

Her er den færdige servietpynt, med snor, hjerte og en kvist buskbom og en lilla lavendel i, bordkortene var en lille trææske med chokolade til hver af gæsterne, med lilla bånd omkring.


Her er et lille glimt ud over bordet.


Blomsterpynten lidt tættere på, med lilla sten i vaserne
Min brudebuket også holdt i den lilla farveskala.
Her er et lille udpluk af de forskellige brød jeg bagte.
Alt maden lavede jeg selv, undtagen en lakseside som jeg fik vores kantinemand til at lave til os.


Lidt sødt ovenpå maden, små marengshjerter, med lidt frugt og flødeskum.

Så det var en lidt travl periode for mig.


Nu er vi så ved at tømme min lejlighed, den skal være klar til aflevering på mandag, så det har også været lidt hårdt, der blev jo et lille afbræk med at pakke sammen da vi var på 1 uges ferie på Fuerteventura i varme og sol, nu mangler vi lige at flytte de sidste småting, og her i weekenden skal vi så gøre lejligheden ren.

Jeg vil ønske alle herinde som læser min blog et rigtig godt nytår, og jeg glæder mig også til at følge jer alle herinde i Blogland i det nye år også.
Happy New Year to all of you.2 kommentarer:

Maria Harrits sagde ...

Hvor ser det flot ud Hanne! God arbejdslyst og godt nyråt. Knus

Berit sagde ...

Hvor er det bare flot, men du har da godt nok haft travlt. Godt nytår knus