mandag den 20. juli 2009

Børnebørn

Det er ved at være noget tid siden jeg har været her sidst, dels har vi haft børnebørn på ferie og dels har vi været 6 dage i Prag, mere herom senere.
Torsdag d 9/7 var jeg til Lenes fødselsdag, det var hyggeligt og der var et lækkert morgenbord med alt hvad hjertet kunne begære og på hjemvejen var jeg lige et lille smut forbi Helene Juul og købe lidt flere stoffer der var jo 50%...og tænk...hvis lageret skulle skrumpe ind ;-)
Fra onsdag d 8/7 havde vi børnebørnene på ferie, vi var bl.a ved stranden, og i Cirkus Benneweis med dem.
Her får den lille bjørn på Filtenborg Plads en lille ridetur.

Her er vi på besøg hos Dronningen og se Gardernes vagtskifte.


Det gjorde virkelig lykke at få lov til at sidde i en politibil og selv styre den....Dennis`s første kommentar var...der er jo ikke nogen nøgler i...men en fin politiradio var der til gengæld og den blev flittig trykket rundt på.Jeg havde lovet Katrine en skoletaske og penalhus som hun selv måtte vælge, hun skal jo i skole efter sommerferiene, så dette blev hendes valg.
Dennis måtte selv vælge hvad han så ville have...det skulle være motorcykler sagde han.

Vi var også inde hos Build A Bear og få lidt nyt tøj til Ninus og Hindbær. Lørdag skulle de så afleveres igen hos deres forældre. Søndag skulle vi pakke og mandag morgen skulle vi til Prag.
I øjeblikket har jeg travlt med sådan lidt forskelligt så jeg skriver når der bliver lidt tid ind imellem mine andre gøremål.
More new fabric to my inventory.
Pictures of my Grandchildren, they were here on holiday. HH


1 kommentar:

"HANNES" sagde ...

hej

Ja du/i keder jeg vist ikke....
Men det ser ud til at I har hygge jer.
Glæder os til at se billeder fra Pragh.